Wielie Elhorst

Ds. Wielie Elhorst
Wielie Elhorst (wwwqroostnl)Ik ben predikant in algemene dienst voor het landelijk jeugdwerk van de Protestantse Kerk in Nederland en lid van de Working Group ‘Breathing the Spirit’ van het Europees Forum van christelijke LHBT-organisaties (Europese lobby voor christelijke LHBT’ers). Eerder, van 2003-2013, was ik bestuurslid/voorzitter van de Stichting LKP (landelijke koepelorganisatie van de christelijke LHBT-beweging) en van 2009-2012 voorzitter van de stuurgroep van de LCC (Plus) Projecten (sociale acceptatie van christelijke LHBT-mensen in orthodox-christelijke kring). Ik heb grondige kennis van de geschiedenis van de emancipatie van LHBT’ers in de Nederlandse kerken.
Ik ben te benaderen voor:
– pastorale gesprekken rond seksuele oriëntatie, genderidentiteit en seksuele moraal;
– huwelijksgesprekken en huwelijksbevestiging mm en vv (vergoeding in overleg);
– kerk- of jeugddiensten rond seksuele oriëntatie en genderidentiteit, liefst in voorbereiding met een plaatselijke groep (tegen de door de Protestantse Kerk in Nederland vastgestelde vergoeding);
– een inleiding of een serie van (drie) themabijeenkomsten rond homoseksualiteit, kerk en geloof/Bijbel, ook voor jongeren (tegen reiskostenvergoeding en een gift aan het MMF).
Contact: jhw.elhorst [at] gmail.com of 06-22857676.