Bestuur

Het bestuur van de Queertheologen:

Mariecke van den BergMariecke van den Berg (penningmeester) werkt als postdoctoraal onderzoeker bij het Departement Filosofie en Religiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. Eerder deed zij bij de Vrije Universiteit Amsterdam onderzoek naar publieke debatten over religie en homoseksualiteit. E-mail: marieckevandenberg [at] gmail.com

Jochem de Klerk (bestuurslid) werkt als trainee bij de gemeente Utrecht op de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling. In het verleden studeerde hij theologie in Leuven en schreef daar zijn masterscriptie over het mogelijke intrapersoonlijke conflict dat ervaren kan worden tussen een christelijke- en LHBTI-identiteit.

 

Joost de Wolf (bestuurslid) werkt als algemeen geestelijk verzorger bij Amstelring, in verpleeghuizen Bornholm en Eijkenhove in Hoofddorp. Zijn masterscriptie schreef hij over de waarop jonge homomannen met hiv zin en betekenis geven aan hun leven na een hiv-indicatie.

 

Erik OlFoto op 04-08-2013 om 18.22sman (voorzitter) werkt als universitair docent en onderzoeker  in medische ethiek (LUMC) en als geestelijk verzorger (hospice Bardo). In het verleden verrichtte hij onderzoek naar de levensverhalen van gender minderheden met een orthodox-christelijke achtergrond (VU). Hij is co-auteur van Adam en Evert. De spanning tussen kerk en homoseksualiteit (Ten Have 2010).